Service & retouren

Retouren & Omruil– Verkeerde item besteld

Stootranden.nl verkoopt kwaliteitsproducten, waaraan wij hopen dat de klant veel plezier beleeft.
Het kan natuurlijk voorkomen dat u het geleverde product retour wilt sturen en/of om wilt ruilen.
Bij Stootranden.nl (ons) aangeschafte goederen kunnen, binnen 28 dagen, altijd geretourneerd worden.
Het volstaat om binnen de aangegeven periode ons schriftelijk, of via mail op de hoogte te brengen van uw beslissing de bestelling te willen annuleren of om te ruilen.

Als er geen schade is en de door de klant ontvangen zending overeenkomt met de bestelling, houden wij ons het recht voor om i.v.m. met snijverlies (dit geldt niet voor de vaste lengten, eindkapjes etc.) tot 20% van de kosten van het product in mindering te brengen en geen verzendkosten te vergoeden.

De zending zal op verantwoorde wijze retour gezonden moeten worden om schade te voorkomen en vermissing te voorkomen (track & Trace).

Wij vergoeden alleen items die in goede staat retour komen. Als het item beschadigd retourkomt, dient de schade door de klant verhaald te worden op de transporteur die de retourzending heeft verzorgd.

– Schade

Is een door ons geleverde zending beschadigd aangekomen, dan vragen wij u vriendelijk om dit direct te melden aan de transporteur en een foto met beschrijving te mailen naar info@stootranden.nl. Beschadigde pakketten hoeft u niet te accepteren!
Mocht er na het openen schade zijn aan de bestelde goederen, terwijl de verpakking in orde was, dan tevens graag een foto met beschrijving mailen naar info@stootranden.nl.
De klant dient de goederen na ontvangst zo spoedig mogelijk te onderzoeken of de kwaliteit en de kwantiteit in overeenstemming zijn met de factuur.

Bij schade vergoeden wij de verzendkosten die aan u, door ons, berekend zijn, indien de producten niet verder zijn bewerkt.

– Note

Wij willen u vriendelijk vragen om bij elke retourzending de factuur/pakbon bij te voegen.
Terugbetalingen volgen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, of binnen 14 dagen na ontvangst van bewijs dat de goederen zijn verzonden naar stootranden.nl

Heeft u de goederen van ons gekocht bij een derde partij, dan dient u contact op te nemen met deze partij.
Wij wijzen u erop dat deze algemene voorwaarden af kunnen wijken van de voorwaarden van stootranden.nl.