De specialist op gebied van bescherming voor boot en bemanning
Ligplaats en parkeerplaats voor de deur in het hart van Sneek

Dit is de tijdelijke website, september 2024 gaat de nieuwe webshop online

Over Westers Nautic.

Welkom bij Westers Nautic, dé watersportwinkel in het hart van Sneek!
Sinds 1989 bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten.Dit jaar vieren wij ons 35 jarig bestaan en krijgt de winkel een komplete facelift.
In onze blog kunt u volgen wat er allemaal gebeurt in onze winkel, maar natuurlijk verwelkomen wij u liever persoonlijk.

In 2009 hebben we ons online platform www.stootranden.nl gelanceerd, waar we een breed scala aan PVC profielen en stootranden aanbieden, met het breedste aanbod aan stootranden en steigerprofiel van Europa. Of u nu op zoek bent naar bescherming voor uw boot of steiger, wij hebben wat u zoekt.

Westers Nautic heeft niet alleen van een uitgebreide selectie producten, maar bied u ook zowel ligplaatsen als parkeergelegenheid voor de deur, midden in het sfeervolle centrum van Sneek. En voor degenen die liever vanuit huis winkelen, bieden wij ook een moeiteloze afmeerervaring in onze webshop www.stootranden.nl en vanaf september/Oktober via de nieuwe wesbsite van westersnautic.nl.l

Of u nu een doorgewinterde watersporter bent of net begint met uw avontuur op het water, bij Westers Nautic streven we ernaar om u te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service, zodat u vol vertrouwen kunt genieten van elke vaartocht. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze winkel of online!

Westers Nautic

Bothniakade 26-27
8601 BM Sneek

+31 515 41 67 41
info@westersnautic.nl

openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 17:00